Home - Diensten - administratie

Microfas

Microfas, is dé softwareoplossing voor voederproducenten, handelaren en agro-shops. Beheer moeiteloos uw administratieve processen en profiteer van een efficiënte bedrijfsvoering.

Microfas biedt een naadloze integratie met de Minas-aangifte naar het RVO  en maakt het volledig geïntegreerd uitwisselen van mineralengegevens met de Kringloopwijzer mogelijk. 

Tip!

Wilt u een demonstratie van Microfas?
Bel 085-1303413 en kies menu 2.

Orderverwerking

Microfas is een ERP systeem dat is ontwikkeld met de overtuiging dat flexibiliteit de kern is van doeltreffende orderverwerking.
Ons systeem gaat verder dan conventionele processen:

Onze orderverwerking is flexibel, waardoor aanpassingen bovenop het basisrecept eenvoudig zijn. Met een intuïtieve interface halen gebruikers moeiteloos orders op uit de historie, waardoor herhaalbestellingen eenvoudig kunnen worden ingevoerd.

Gebruiksgemak staat bij Microfas voorop. De interface is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor uitgebreide training overbodig is.

Microfas biedt o.a. diverse soorten afleverbonnen en teksten  om te voldoen aan de variëteit in bedrijfsprocessen, afgestemd op klantvereisten en interne behoeften.

Wij begrijpen het belang van naadloze samenwerking met fabriekssystemen. Daarom biedt ons ERP-systeem directe koppelingen, waardoor efficiëntie wordt gemaximaliseerd en realtime gegevensuitwisseling mogelijk is.

Microfas ERP brengt flexibiliteit, efficiëntie en gebruiksgemak samen voor geoptimaliseerde orderverwerking.

Financiele Administratie

Microfas is ook een krachtig en allesomvattend financieel pakket.

Met de mogelijkheid om rekeningafschriften automatisch in te lezen, vereenvoudigen we uw boekhoudproces en verminderen we de noodzaak van handmatige invoer.

Microfas biedt naast dagelijkse transactieverwerking ook geavanceerde functies, zoals automatische incasso en betalingsmogelijkheden. Dit zorgt voor een vlotte financiële afhandeling, inclusief het beheer van openstaande posten bij debiteuren en crediteuren.

Microfas stelt u in staat om inkoopfacturen eenvoudig en automatisch in te lezen, waarna ze netjes worden gearchiveerd. Dit proces maakt niet alleen het beheer van inkoopfacturen efficiënter, maar zorgt er ook voor dat u altijd snel toegang heeft tot de benodigde documentatie.

Voor een efficiënt debiteurenbeheer biedt Microfas functionaliteiten voor het genereren van aanmaningen en het berekenen van rente. Bovendien ondersteunen we uw controle- en rapportagebehoeften met het aanmaken van auditfiles.

Voorraadbeheer​

Onze voorraadadministratie bij Microfas is zowel robuust als flexibel. Met functionaliteiten voor meerdere voorraadlocaties en interne overboekingen zorgen we ervoor dat uw voorraad altijd nauwkeurig wordt bijgehouden. Daarnaast bieden we ondersteuning voor verschillende aspecten van gewasbescherming, inclusief spuitlicenties, ongediertebestrijding en een krachtig track-en-trace-systeem. Hierdoor kunt u niet alleen uw voorraad optimaal beheren, maar ook voldoen aan belangrijke normen en regelgeving in de landbouwsector.

WebAppDankzij onze platformonafhankelijke WebApp kan de klant eenvoudig, of het nu op de telefoon, tablet of pc is, bestellingen plaatsen en volgen. Het gemak van toegang op verschillende apparaten vergroot de flexibiliteit voor de klant.

Daarnaast biedt de WebApp direct inzicht in facturen, orderbonnen, omzetoverzichten en mineralenoverzichten.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van onze WebApp.

Diversen


Microfas gaat verder dan alleen de basisfuncties. Naast de essentiële elementen bevat Microfas ook geavanceerde modules, zoals een margelijst, transportplanning, bulk- en zakgoedplanning, een offerteprogramma en productieplanning. Deze aanvullende functies zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en u meer controle te geven over verschillende aspecten van uw activiteiten

Koppelingen en Integraties

Microfas is ontworpen voor naadloze integratie met diverse fabriekssystemen, waaronder Actemium, Auteq, Engie, Imtech, Inteqnion, KSE, Oostec, Precia Molen, Sommen en vele anderen.
Deze koppelingen zorgen ervoor dat Microfas soepel samenwerkt met verschillende technologische infrastructuren, waardoor u flexibiliteit en veelzijdigheid krijgt in uw operationele processen.

Daarnaast faciliteert Microfas koppelingen tussen producenten en wederverkopers en biedt het integratie met Edi-Circle, kringloopwijzers. Als lid van AgroConnect streven we naar uitgebreide en naadloze connectiviteit in de sector.

Kassa (POS)​

Microfas biedt een geavanceerd kassasysteem waarmee u zowel contant als op rekening met uw klanten kunt afrekenen.
Wij zorgen voor een naadloze doorstroom naar zowel facturering als de financiële administratie. Daarnaast integreren we moeiteloos met barcodescanners, printers, kassa-lades en pin-automaten.

Microfas heeft ook een geïntegreerd spaarsysteem en biedt de mogelijkheid tot het inlezen van artikelbestanden met prijzen, barcodes, en andere relevante informatie van nagenoeg al uw leveranciers.

Krachtige Koppelingen en Integraties

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit